PREMIJERA PREDSTAVE „BAJKE ZA DECU I ODRASLE“

DADOV : 262. PREMIJERA –
PREMIJERA PREDSTAVE „BAJKE ZA DECU I ODRASLE“
Režija Srđan J. Karanović
Utorak, 1. februar 2022 – 20 časova – Velika sala Doma kulture Studentski grad

U Velikoj sali Doma kulture Studentski grad u Beogradu u utorak, 1. februara 2022. sa početkom od 20 časova održaće se premijera predstave „Bajke za decu i odrasle“ Omladinskog pozorišta DADOV.

Predstava „Bajke za decu i odrasle“ u režiji Srđana J. Karanovića nastala je po motivima tekstova Živomir Jokovića „Uspavana lepotica“ i Igora Bojovića „Crvenkapa“. Namera autora predstave je da na svremen način , blizak generacijama današnje dece (i svih onih koji se još uvek tako osećaju) koja odrastaju u specifičnim tehničko-tehnološkim okolnostima , približe opšte poznate priče uz neophodnu i neizbežnu poruku.

Igraju:
Jovana Berić, Teodora Dragićević, Iva Milanović, Mina Nenadović, Marta Bogosavljević, Andrijana Đorđević, Luka Grbić, Đorđe Kadijević, Nikola Mijatović i Aleksa Marković – studenti četvrte godine glume u klasi dr. um Srđana J. Karanovića, vanrednog profesora Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu

Prva repriza predstave: sreda, 2. februara, 20 časova, Velika sala Doma kulture Studentski grad.
Predstava „Bajke za decu i odrasle“ Omladinsko pozorište DADOV uradilo je pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Gradskog sekretarijata za kulturu.
Premijera i repriza predstave će biti održane u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim merama.

Sve vesti

ŠEŠIR PROFESORA KOSTE VUJIĆA

Počele probe za predstavu „Šešir profesora Koste Vujića“ u režiji Marka Čelebića. Čuveni roman Milovana Vitezovića posle nekoliko ekranizacija imaće i svoju pozorišnu inscenaciju na

PROČITAJ VIŠE