Škola glume i govora - prijavi se za audiciju sada:

Koncert SRĐAN MARJANOVIĆ: SVE MOJE PESME SU O TEBI

24. 11. 20, 00 ČAS
Velika sala Dadov-a

U okviru programa DADOV – MUZIČKI ATELJE, 24. novembra sa početkom od 20 časova u Velikoj sali održaće se koncert „Sve moje pesme su o tebi“ našeg poznatog kantautora Srđana Marjanovića. Ovim koncertom Srđan Marjanović obeležava 50 godina karijere tokom koje je objavio 18 albuma, od čega je jedan dostigao zlatni a dva srebrne tiraže. Njegove pesme nalaze se u svim YU rok antologijama. Srdjan Marjanović je dobitnik mnogih značajnih nagrada, a pored muzičkog stvaralaštva bavio se i pisanjem, objavio je 4 romana inspirisana rok muzikom, jedno vreme radio je i u novinarstvu.
Tokom pola veka svoje muzičke karijere Srđan Marjanović gotovo da nije menjao svoj osnovni muzički izraz, ostajao je veran žanru rok šansone.

Gosti na koncertu „Sve moje pesme su o tebi“ biće Koki Đukić (ex S vremena na vreme) i Saša Vasić.

DADOV će, kao i za prethodne koncerte iz ovog ciklusa, podeliti 100 besplatnih karata. Za karte će biti moguće aplicirati putem sajta www.dadov.rs od ponedeljka , 20. 11. od 9 časova.

Sve vesti

DADOV U LJUBLJANI I KRANJU

10. i 11. 5. 2024. Omladinsko pozorište Dadov je i ove godine  učestvovalo u  programu manifestacije „Treći mesec srpske kulture u Sloveniji“ koju organizuje Ambasada

PROČITAJ VIŠE