PREKO DADOVA DO FDU-a i FAKULTETA UMETNOSTI U PRIŠTINI

U nizu lepih vesti iz Dadova evo i najnovije na koju smo posebno ponosni: Hristina Tatić, Nina Nedić, Olja Nikolić i Ognjen Dragović dugogodišnji polaznici kursa dadovske Škole glume i govora uspešno su položili prijemni ispit na Fakutetu dramskih umetnosti u Beogradu. Hristina, Olja i Nina su budući studenti glume a Ognjen pozorišne režije. Verujemo da je DADOV bio mesto koje je dodatno podstaklo njihovu ljubav prema scenskim umetnostima i gde se njihov neosporni talenat razvijao i usmeravao ka pravim vrednostima. Ubeđeni smo da će svoje kvalitete i talenat iskazane u Dadovu potvrditi i prilikom studiranja FDU-a.

Dragi naši dadovci Hristina, Olja, Nina i Ognjene upućujemo vam najlepše čestitke na ostvarenom uspehu.

Nekoliko dana posle ove divne vesti stigla je i vesti da je Filip Paprić, takođe dugogodišnji član DADOV-a, upisao Odsek dramskih umetnosti – Fakulteta umetnosti Univerziteta u Prištini. I njemu upućujemo najiskrenije pohvale i čestitke uvereni da će i Filip svoj jedinstveni talenat tokom daljeg školovanja oplemeniti i nadograditi.
BRAVO ZA NAŠE DADOVCE!

Sve vesti

DADOV U LJUBLJANI I KRANJU

10. i 11. 5. 2024. Omladinsko pozorište Dadov je i ove godine  učestvovalo u  programu manifestacije „Treći mesec srpske kulture u Sloveniji“ koju organizuje Ambasada

PROČITAJ VIŠE