NOVI USPESI DADOVACA

I ove godine su nas naši dadovci obradovali izvanrednim uspesima na prijemnim ispitima za Fakultet dramskih umetnosti. Naime, dugogodišnji polaznici naše Škole glume i govora Andrej Benčina, Ivona Golić, Ana Grebnik i Nikola Radulović uspešno su položile prijemne ispite na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Andrej je postao student studijskog program gluma na FDU, a Ivona, Ana i Nikola istog studijskog programa na Akademiji u Novom Sadu.


Njihov uspeh je, nema sumnje, pre svega potvrda njihovog talenta i rada , ali na neki način je i, overa kompletnosti, ozbiljnosti i aktuelnosti programa naše Škole glume i govora.


Dadov je bio, ubeđeni smo, mesto koje je dodatno podstaklo njihovu ljubav prema dramskim umetnostima, koje je doprinelo njihovom sazrevanju i gde se njihov retki talenat razvijao i negovao u pravom smeru.
Dragi Ana, Ivona, Andrej i Nikola upućujemo vam najlepše čestitke na ovom lepom uspehu.

Sve vesti

400 besplatnih karata!

Omladinsko pozorište DADOV darovaće ljubiteljima muzike tokom septembra meseca 400 karata za koncerte iz ciklusa DADOV – MUZIČKI ATELJE. Besplatne karte deliće se putem sajta

PROČITAJ VIŠE