Škola glume i govora - prijavi se za audiciju sada:

Nova audicija za Školu glume i govora

DAJE SE NA ZNANJE !

Audicija za nove polaznike Škole glume i govora:

Omladinsko pozorište DADOV kao i svake godine pred početak nove sezone  otvara svoja vrata za prijem novih članova u svoju Školu glume i govora.

Audicije će se održati 27.  i 28. avgusta i 3. septembra 2022. godine od 11 časova.

Audicija će se održati u prostorijama Dositejeve zadužbine, Kralja Milana 2, 2 sprat.

Audicija je besplatna. Prijem novih članova važi za uzrast od 7 do 19 godina.

Svim zaineteresovanim devojčicama i dečacima uzrasta  od 7 do 19 godina naša Škola glume i govora pruža priliku da razvijaju svoje talenate i uče osnove za bavljenje glumačkom profesijom ali i drugim pozorišnim i scenskim profesijama.

Za audiciju je potrebno pripremiti:

– recitaciju

– monolog

– imitaciju

 

Više informacija o audiciji i našoj Školi glume i govora možete dobiti na sajtu www.dadov.rs-Škola glume i govora  ili na tel. (011)3234886.

Prijava za audiciju vrši se putem sajta dadov.rs klikom na polje „PRIJAVI SE“ u delu Škola glume i govora ili klikom na baner. U prijavi , pošto se izabere željeni datum (27,  28. avgust ili 3. septembar) i tačno vreme Audicije, potrebno je navesti godinu rođenja kandidata, e mail adresu i kontakt telefon (mobilni).

Radujemo se što ćete postati deo DADOV-a koji uspešno radi sa mladima preko 60 godina.

 

 

Sve vesti

DADOV U LJUBLJANI I KRANJU

10. i 11. 5. 2024. Omladinsko pozorište Dadov je i ove godine  učestvovalo u  programu manifestacije „Treći mesec srpske kulture u Sloveniji“ koju organizuje Ambasada

PROČITAJ VIŠE