Škola glume i govora - prijavi se za audiciju sada:

DANI BEOGRADA 2022 – APRIL 2022.

„DANI BEOGRADA“ jedna je od najzančajnijih kulturnih, umetničkih i obrazovnih gradskih manifestacija u našem gradu koja se svake godine održava tokom aprila meseca.

Osnovna ideja i koncepcija „Dana Beograda“ od samog početka je da se prigodnim kulturno-umetničkim programima prisetimo svih posebnosti, bogastava, lepota, bogate istorije našeg grada i velikih ljudi koji su značajno doprineli njegovom razvoju.
Program manifestacije, DANI BEOGRADA 2022, realizuje se pod motom „Beogradu, s ljubavlju“ a sastavljen je od niza protokolarnih događaja, izložbi, koncerata, edukativnih javnih vođenja – obilazaka znamenitih kulturno istorijskih spomenika našeg grada, predavanja, prigodnih pozorišnih igrokaza, muzejskih poseta itd.

Detaljan program manifestacije „DANI BEOGRADA 2022“ dostupan je na sajtu www.danibeograda.rs. Na istom mestu zainteresovani Beograđani imaju priliku, od 1. aprila, da se prijave za besplatne programe manifestacije.

„Dani Beograda 2022“ realizuju se, kao i uvek do sada, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda a izvršni producent manifestacije je i ove godine Omladinsko pozorište DADOV.

Realizaciju celokupnog programa podržala je kompanija LUKOIL, koja na taj način iskazuje društvenu odgovornost koju razvija u svim zemljama u kojima posluje.

Sve vesti

DADOV U LJUBLJANI I KRANJU

10. i 11. 5. 2024. Omladinsko pozorište Dadov je i ove godine  učestvovalo u  programu manifestacije „Treći mesec srpske kulture u Sloveniji“ koju organizuje Ambasada

PROČITAJ VIŠE