Škola glume i govora - prijavi se za audiciju sada:

DADOV tradicionalno pred početak svake nove sezone otvara svoja vrata za prijem novih članova u Školu glume i govora.

Audicije će se održati 4. i 5. septembra 2021. godine u 11 časova.

Potrebno je pripremiti monolog, recitaciju i imitacije. Audicija je besplatna. Časovi se održavaju vikendom u četri grupe u zavisnosti od uzrasta.

Više od pola veka DADOV je mesto u kome osnovci i srednjoškolci u okviru Škole glume i govora razvijaju svoje talente, stiču brojne veštine, tehnike i znanja za bavljenje glumačkom profesijom, formiraju prve glumačke talente i uče osnove glumačkog zanata koji im omogućavaju da oslobođeno, samouvereno i maštovito dejstvuju sa scene. Osim toga, škola je idealna prilika za druženje, oslobađanje od stidnjivosti, učenje pravilnog i prirodnog govora, mesto na kome stiču prve simpatije, mesto na kome kroz igru i druženje upoznaju sebe i svet oko sebe. Zato pozivamo sve da dođu i oprobaju se!

Naš dugogodišnji tim predavača čine eminetni profesori glume Darijan Mihajlović, Srđan J. Karanović (profesori na Fakultetu dramskih umetnosti) i Predrag Stojmenović (profesor glume na Akademiji umetnosti), takođe naši saradnici su i profesor dikcije Radovan Knežević (profesor na Fakultetu dramskih umetnosti), dok scenski pokret predaje naš proslavljeni koregraf Milan Gromilić.

Sve ostale informacije povodom audicije možete dobiti putem telefona 011/ 3243-643 ili posetom na Fejsbuk i Instagram stranicu pozorišta DADOV. Radujemo se da postanete deo našeg tima u sledećoj sezoni.

Sve vesti

DADOV U LJUBLJANI I KRANJU

10. i 11. 5. 2024. Omladinsko pozorište Dadov je i ove godine  učestvovalo u  programu manifestacije „Treći mesec srpske kulture u Sloveniji“ koju organizuje Ambasada

PROČITAJ VIŠE