DADOV NA ANGAŽMAN FEST-U U BEOGRADU

U okviru Trećeg izdanje Angažman Festa, festivala edukativnih predstava za decu i mlade, koji se ove godine održava  od 4. do 8. decembra pod sloganom  „Progovori hrabro!”,Omladinsko pozorište  DADOV učestvovaće sa svojom nagrađivanom predstavom “Životinjska farma”

Režiju predstave koja je rađena po istoimenom romanu Džordža Orvela potpisuje Darijan Mihajlović, reditelj i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i nekadašnji umetnički direktor DADOV-a. Kostim i masku za predstavu uradila je Irena Somborac uz asistenciju Marije Janošević, koreografiju Milan Gromilić, muziku Bojan Jermić a scenografiju Saško Krstev. Dramaturg predstave je Vanja Šević dok je asistent reditelja Nađa Vučković.

U prestavi igraju članovi Omladinskog pozorišta DADOV.

Predstava „Životinjska farma“  je  dobitnik Gran prija na 9. Internacionalnom festivalu srednjoškolskog teatarskog stvaralaštva „Juventafest“ u Sarajevu.

Predstava će se održati u Veliko Sali Doma omladine u Beogradu u ponedeljak, 6, 12. od 20 časova.

Sve vesti

DANI SLOBODE 2022.

DANI SLOBODE, sada već tradicionalna gradska manifestacija koja slavi dva veoma važna datuma iz istorije Beograda, 1. novembar 1918 – Dan oslobođenja Beograda u Prvom

PROČITAJ VIŠE