DADOV – MUZIČKI ATELJE: Koncert VASIL HADŽIMANOV BEND, Specijalni gost Branislav Bato Andonov

U utorak, 31. 10. u 20,00 u našoj Velikoj sali održaće se još jedan koncert iz ciklusa DADOV – MUZIČKI ATELJE. Ovog puta naši gosti su članovi VASIL HADŽIMANOV BENDA sa svojim specijalnim gostom Branislavom Batom Andonovim.

Vasil Hadžimanov bend je jedan od najuticajnijih jazz fusion sastava na Balkanu koji već dugi niz godina oduševljava publiku širom sveta svojim jedinstvenim zvukom i energijom zbog kojih je njihova muzika proglašena umetničkim delom od nacionalnog značaja. Na ovom koncertu Bend će predstaviti nove pesme sa upravo obajljenog albuma „Keyf“ (Croatia Records) ali sa specijalnim gostom na gitari, jedinstvenim Branislavom Batom Andonovim koji prvi put nastupa u Srbiji posle 30 godina boravka i rada u Njujorku.

Kao i za prethodne koncerte iz ovog našeg ciklusa Dadov će pokloniti 100 karata Beograđanima (prijava za karte vršiće će se putem sajta www.dadov.rs).

Sve vesti

ŠEŠIR PROFESORA KOSTE VUJIĆA

Počele probe za predstavu „Šešir profesora Koste Vujića“ u režiji Marka Čelebića. Čuveni roman Milovana Vitezovića posle nekoliko ekranizacija imaće i svoju pozorišnu inscenaciju na

PROČITAJ VIŠE