Audicija za prijem novih članova u školu glume i govora DADOV

DADOV tradicionalno pred početak nove sezone otvara svoja vrata za prijem novih članova u školu glume i govora. Audicije će se održati 8. 9. i 10. januara 2021. godine u 11 časova.

Potrebno je pripremiti monolog, recitaciju i imitacije. Audicija je besplatna. Časovi se održavaju vikendom u četri grupe u zavisnosti od uzrasta.

Više od pola veka DADOV je mesto u kome osnovci i srednjoškolci u okviru Škole glume i govora razvijaju svoje talente, stiču brojne veštine, tehnike i znanja za bavljenje  glumačkom profesijom, formiraju prve glumačke talente i uče osnove glumačkog zanata koji im omogućavaju da oslobođeno, samouvereno i maštovito dejstvuju sa scene. Osim toga, škola je idealna prilika za druženje, oslobađanje od stidnjivosti, učenje pravilnog i prirodnog govora, mesto na kome stiču prve simpatije, mesto na kome kroz igru i druženje upoznaju sebe i svet oko sebe. Zato pozivamo sve da dodju i oprobaju se!

Naš dugogodišnji tim predavača čine eminetni profesori glume Darijan Mihajlović,  Srđan J. Karanović (profesori na Fakultetu dramskih umetnosti) i Predrag Stojmenović (profesor glume na Akademiji umetnosti), takođe naši saradnici su i profesor dikcije Radovan Knežević (profesor na Fakultetu dramskih umetnosti), dok scenski pokret  predaje naš proslavljeni koregraf Milan Gromilić.

Sve ostale informacije povodom audicije možete dobiti putem telefona 011/ 3243-643 ili posetom na Fejsbuk i Instagram stranicu pozorišta DADOV.  Radujemo se da postanete deo našeg tima u sledećoj sezoni!

Sve vesti

DADOVU ZLATNI BEOČUG

Žiri nagrade „Zlatni beočug“ Kulturno-prosvetne zajednice Beograda dodelio je Omladinskom pozorištu DADOV godišnju nagradu „Zlatni beočug“ za 2022. godinu.  Nagrada „Zlatni beočug“ koja je ustanovljena

PROČITAJ VIŠE

Dadov u Ljubljani

Omladinsko pozorište Dadov je i ove godine deo programa manifestacije koju u glavnog gradu Slovenije organizuje Ambasada Republike Srbije u Sloveniji. Naime, u okviru manifestacije

PROČITAJ VIŠE

Dani Beograda – April 2023.

„DANI BEOGRADA“ jedna je od najzančajnijih kulturnih, umetničkih i obrazovnih gradskih manifestacija u našem gradu koja se svake godine održava tokom aprila meseca. Osnovna ideja

PROČITAJ VIŠE