Škola glume i govora - prijavi se za audiciju sada:

Beogradska ledena scena 2011.

Decembarska Beogradizacija Beograda, koncentrisala se na centralnu manifestaciju, odnosno program u trajanju od mesec dana – Beogradska ledena scena – BLES. Klizalište na Trgu Nikole Pašića koncipirano je kao besplatan program za sve koji vole klizanje, ali i scena na kojoj su se ove godine smenjivali najklvalitetniji , pre svega muzički programi.

Dnevne aktivnosti koncipirane su tak oda besplatno klizalište privuče što više Beograđana koji su ljubitelji ovog zimskog sporta, kao i one koji su želeli da nauče da klizaju ili igraju hoker, ili na kraju samo posmatraju majstore klizače. Sve vreme na klizalištu bili su prisutni instruktori koji su poklanjali ravnomernu pažnju svakom posetiocu, posebno najmlađima. Adekvatno opremljen prostor bio je takav da su izbegnute gužve kod izdavanja klizaljki, a svi posetioci mogli su da se okrepe osvežavajućim i toplim napicima po veoma povoljnim cenama.
Bezbednost je bila na visokom nivou, pa je osim obezbeđenja koje je dežuralo 24 sata svakog dana, na raspolaganju bila i dežurna medicinska ekipa.
Muzički programi bili su namenjeni svim godištima i različitim interesovanjima. Na BLES-u ove godine su nastupali najpre Marčelo koji je svojim nastupom otvorio scenu BLES-a, a naarednih dana u večernjim terminima svojim programom zabavljali su klizače: bend „Best Beat“, polaznici muzičke škole „Stanković“ glumci Ateljea 212 (Tanja Bošković, Gorica Popović), glumci DADOV-a i Fakulteta dramskih umetnosti, polaznici Škole mjuzikla Mojce Horvat, grupe „Zana“, „Kal“, „Sevdahbaby“, „VIP“, bend Jovana Maljokovića i mnogi drugi.
Radio B92 prenosio je uživo program i utiske sugrađana na klizalištu svakog ponedeljka tokom trajanja klizališta.

Celokupna satnica i program Beogradske ledene scene 2011.

Izvršna produkcija

DANI SLOBODE 2023.

20 . 10 – 1. 11. 2023. DANI SLOBODE, tradicionalna gradska manifestacija koja slavi dva veoma važna datuma iz istorije Beograda, 1. novembar 1918 –

Saznaj više »