ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ „БАЈКЕ ЗА ДЕЦУ И ОДРАСЛЕ“

ДАДОВ : 262. ПРЕМИЈЕРА –
ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ „БАЈКЕ ЗА ДЕЦУ И ОДРАСЛЕ“
Режија Срђан Ј. Карановић
Уторак, 1. фебруар 2022 – 20 часова – Велика сала Дома културе Студентски град

У Великој сали Дома културе Студентски град у Београду у уторак, 1. фебруара 2022. са почетком од 20 часова одржаће се премијера представе „Бајке за децу и одрасле“ Омладинског позоришта ДАДОВ.

Представа „Бајке за децу и одрасле“ у режији Срђана Ј. Карановића настала је по мотивима текстова Живомир Јоковића „Успавана лепотица“ и Игора Бојовића „Црвенкапа“. Намера аутора представе је да на свремен начин , близак генерацијама данашње деце (и свих оних који се још увек тако осећају) која одрастају у специфичним техничко-технолошким околностима , приближе опште познате приче уз неопходну и неизбежну поруку.

Играју:
Јована Берић, Теодора Драгићевић, Ива Милановић, Мина Ненадовић, Марта Богосављевић, Андријана Ђорђевић, Лука Грбић, Ђорђе Кадијевић, Никола Мијатовић и Алекса Марковић – студенти четврте године глуме у класи др. ум Срђана Ј. Карановића, ванредног професора Факултета драмских уметности у Београду

Прва реприза представе: среда, 2. фебруара, 20 часова, Велика сала Дома културе Студентски град.
Представа „Бајке за децу и одрасле“ Омладинско позориште ДАДОВ урадило је под покровитељством Града Београда – Градског секретаријата за културу.
Премијера и реприза представе ће бити одржане у складу са свим препорученим епидемиолошким мерама.