Beogradska ledena scena 2010.

Odlukom Gradonačelnika, Dragana Đilasa, DADOV-u je poverena realizacija BEOGRADSKE LEDENE SCENE – klizališta na Trgu Nikole Pašića. Opremljeno sjajnim zvukom i svetlom, u toku mesec dana programa, brendirano BEOGRADIZACIJOM BEOGRADA, klizaliste je pruzilo niz programa, pre svega u duhu akcije. Nastupi muzicara, muzickih skola i podsećanje na vreme kada je klizalište na Tašmajdanu bilo najbitnije mesto okupljanja tokom zimskih meseci. Celokupna akcija preseljena je na led glavnog beogradsog klizališta.

Program je otvorio reper Marčelo pred prepunim tribinama na kojima je zajedno sa učesnicima na ledu bilo oko 50o gostiju.
Svake nedelje dovođena su organizovano deca iz vrtića kojima je poklanjano klizanje kao i deca iz beogradskih osnovnih škola, kao iz centra tako i iz rubnih naselja.

Izvršna produkcija

DANI BEOGRADA 2023.

ZAVRŠENI „DANI BEOGRADA 2023“ I ove godine kao i prethodnih dvadesetjednu u april mesecu u Beogradu je  održana manifestacija DANI BEOGRADA. Ova, sada već tradicionalna

Saznaj više »

DANI SLOBODE 2022

DANI SLOBODE 2022. 19 . 10 – 1. 11. 2022. DANI SLOBODE gradska manifestacija u čast dva veoma važna datuma iz istorije Beograda, 1. novembara

Saznaj više »