LJUBAV JE KAO ČOKOLADA

O PREDSTAVI

Predstava je sačinjena od više kratkih priča , koje prate živote dvadesetogodišnjaka koji su “singl”. Oni su zatočenici svojih svetova, satkanih od različitih želja, snova i ciljeva. Oni se nadaju ljubavi , žele ljubav, sanjaju o ljubavi, ali njihovi životi nisu zaustavljeni da bi čekali da im se ljubav desi. Ljubav je kao čokolada je melodrama o generacijskom problemu, o milenijalskoj samodovoljnosti kao i pogubnoj metiljavosti koja upravo iz nje proizilazi. Priča o generaciji koja želi da voli i da bude voljena , ali posrće u pokušajima da to ostvari .

Predrag Stojmenović

Režija

Katarina Grčić Nikolić

Kostimograf

Mirko Knežević

Koreograf

Ostali učesnici:

Scenograf: Saško Krstev

Dramataurg: Vanja Šević

Foto: Predrag Mitić

IGRAJU

Nikola Brun, Filip Paprić, Jana Martinov, Lazar Nenadović, Mia Jovanović, Nikola Radulović, Ognjen Ivanov, Olja Nikolić i Vlada Paprić

GALERIJA

REDITELJ

Predrag Stojmenović rođen je 1974 . godine. Diplomirao je pozorišnu i radio režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Docent je na Katedri za glumu Akademije umetnosti od 2001. godine. U period od 2000. do 2011. godine obavljao je funkciju umetničkog direktora DADOV- A. Kao mentor vodio je više medjunarodnih pozorišnih radionica i seminara za glumce i reditelje (Koper, Ljubljana, Izola). Režirao je više od četrdeset predstava u Beogradu (Beogradsko dramsko pozorište, Zvezdara Teatar, Večernja scena Radović, Dadov), Banjaluci, Kruševcu, Vršcu, Vranju, Kikindi, Nišu, Pirotu. Svoju prvu predstavu (Mala lepa stvar), režirao je u Dadovu 1996. godine.

NA REPERTOARU

Trenutno nije na repertoaru.

NA REPERTOARU

Trenutno nije na repertoaru.