Vesti

Arhiva vesti

ŠKOLA GLUME I GOVORA DADOV – ZAVRŠENA AUDICIJA

06.09.2022.

Broj prijavljenih kandidata za Audiciju za nove polaznike Škole glume i govora  prevazišao je sva naša očekivanja. Nikada u dugogodišnjoj istoriji naše Škole nije se desilo da u jednom semestru  preko 400 devojčica i dečaka izrazi želju da postane polaznik naše Škole.

HVALA SVIMA NA OVAKO IZUZETNOM INTERESOVANJU I POVERENJU!

Saznajte više >>

OD DADOVA DO FAKULTETA SAVREMENIH UMETNOSTI U BEOGRADU

14.07.2022.

I dalje lepe vesti o uspehu dadovaca na prijemnim ispitima. Luka Dimitrijević dugogodišnji član Dadova i polaznik naše Škole glume i govora upisao je Fakultet savremenih umetnosti, Dramski odsek - gluma. Dadov čestita i Luki na ovom lepom uspehu sa ubeđenjem da će tokom školovanja razviti svoj glumački potencijal na najbolji način.

Bravo za Luku i sve ostale dadovce koji su nas prethodnih dana obradovali, a njihovi uspesi nas učinili ponosnim.

Saznajte više >>

Nova audicija za Školu glume i govora

07.07.2022.

Omladinsko pozorište DADOV kao i svake godine pred početak nove sezone  otvara svoja vrata za prijem novih članova u svoju Školu glume i govora.Audicije će se održati 27.  i 28. avgusta i 3. septembra 2022. godine od 11 časova.

O mestu održavanja audicije blagovremeno ćemo Vas obavestiti.Audicija je besplatna. Prijem novih članova važi za uzrast od 7 do 19 godina.

Saznajte više >>

VIA DADOV FDU

06.07.2022.

Gotovo svakodnevno ovih dana do nas dolaze vesti o uspesima dadovaca na prijemnim ispitima za umetničke fakultete u Srbiji. Nova vesti je da su još dve polaznice naše Škole glume i govora, Anja Đekić i Teodora Rakić , uspešno položile prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Teodora je buduća studentkinja pozorišne režije a Anja studijskog programa – menadžment i produkcija pozorišta, radija i kulture na ovom Fakultetu.
Teodori i Anji upućujemo iskrene čestitke na ovom lepom uspehu koji je potvrda njihovog osobenog talenta i velike ljubavi za dramske umetnosti. Nadamo se da je i Škola glume i govora Dadova donekle doprinela da budu tako uspešne na ispitu.

Saznajte više >>

OD DADOVA DO AKADEMIJE UMETNOSTI – NOVI SAD

05.07.2022.

Evo još jedne lepe vesti o uspehu dadovaca na ovogodišnjim prijemnim ispitima na umetničkim fakultetima u Srbiji. Naime, višegodišnji polaznici naše Škole glume i govora Marija Životić, Tamara Nikolić i Relja Štiglić uspešno su prošli prijemni ispit na Akademiji umetnosti u Novom Sadu na studijskom programu - gluma. Iskreno čestitamo Mariji, Tamari i Relji i želimo im sve najbolje u daljem školovanju uvereni da će ih talenat i ljubav koju su iskazivali u DADOV– u prema pozorištu i glumi a vođeni sigurnom rukom profesora sa Akademije dovesti do nivoa glumačke umetnosti koji je krasio plejadu velikih glumaca koji su početne korake pravili u DADOV-u.

Dragi naši dadovci Marija, Tamara i Relja upućujemo vam najlepše čestitke i pohvale na ovom izvanrednom uspehu.

Saznajte više >>

Izvršna produkcija