Nova audicija za Školu glume i govora

DAJE SE NA ZNANJE !

Audicija za nove polaznike Škole glume i govora:

Omladinsko pozorište DADOV kao i svake godine pred početak nove sezone  otvara svoja vrata za prijem novih članova u svoju Školu glume i govora.

Audicije će se održati 27.  i 28. avgusta i 3. septembra 2022. godine od 11 časova.

Audicija će se održati u prostorijama Dositejeve zadužbine, Kralja Milana 2, 2 sprat.

Audicija je besplatna. Prijem novih članova važi za uzrast od 7 do 19 godina.

Svim zaineteresovanim devojčicama i dečacima uzrasta  od 7 do 19 godina naša Škola glume i govora pruža priliku da razvijaju svoje talenate i uče osnove za bavljenje glumačkom profesijom ali i drugim pozorišnim i scenskim profesijama.

Za audiciju je potrebno pripremiti:

– recitaciju

– monolog

– imitaciju

 

Više informacija o audiciji i našoj Školi glume i govora možete dobiti na sajtu www.dadov.rs-Škola glume i govora  ili na tel. (011)3234886.

Prijava za audiciju vrši se putem sajta dadov.rs klikom na polje „PRIJAVI SE“ u delu Škola glume i govora ili klikom na baner. U prijavi , pošto se izabere željeni datum (27,  28. avgust ili 3. septembar) i tačno vreme Audicije, potrebno je navesti godinu rođenja kandidata, e mail adresu i kontakt telefon (mobilni).

Radujemo se što ćete postati deo DADOV-a koji uspešno radi sa mladima preko 60 godina.

 

 

Sve vesti

DANI SLOBODE 2022.

DANI SLOBODE, sada već tradicionalna gradska manifestacija koja slavi dva veoma važna datuma iz istorije Beograda, 1. novembar 1918 – Dan oslobođenja Beograda u Prvom

PROČITAJ VIŠE